Mac-reparation af alle modeller

Hos ConnectingIT er vi specialister i Mac-reparation. Vi tilbyder vores ekspertise og services til kunder i Taastrup, Greve og København - og vi kommer også gerne ud, hvis det haster. 

Med mere end 25 års erfaring inden for reparation af computer har vi indgående indsigt i, hvilke problemer det typisk er, folk sidder med.

Vil du have en ekspert ud til dig i forbindelse med en Mac-reparation, tager vi følgende priser:

  • ​Privat: 499 timepris
  • Erhverv: 799 timepris

Vi sørger for, at en ekspert når ud til dig inden for 3 timer i Storkøbenhavn, så du snart kan få gang i din Mac igen. Har du brug for en kompetent specialist til Macbook reparation, er du kommet til det helt rette sted.

Professionel, hurtig og effektiv Mac-reparation

Ligger vi inde med nye reservedele, kan vi ofte klare reparation af eksempelvis Macbook Pro relativt hurtigt. Det vil sige inden for en dags tid. Vi har stor forståelse for, at du ikke kan undvære din computer, hvorfor vi bestræber os på at være så effektive som muligt.​

Vi får aldrig på kompromis med kvaliteten af en Mac-reparation, da vi lever af tilfredse kunder. Derfor kan du altid se frem til at få en god behandling og en fornem service. Vi kan klare reparationer fra kun 299,-

Få et godt tilbud hos os i dag

Er du interesseret i at få en pris på en Mac-reparation, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan høre mere om, hvad der er galt. Du kan kan naturligvis også komme forbi butikken, så vi kan se nærmere på sagen med henblik på at blive mere konkrete.

Kontakt os for spørgsmål og meget andet på telefon 48 44 19 08 eller skriv til info@connecting.dk, så gør vi vores ypperste for at hjælpe dig hurtigst muligt.​

Hvem er vi?​

ConnectingIT S.M.B.A blev stiftet i 2010, og siden er det gået stærkt hvor ConnectingIT er vokset. I dag har ConnectingIT 2 forretninger i Greve og Taastrup. 

Kontakt os​

TLF.: 48 44 19 08

CVR. Nr.: 34 60 18 87

Åbningstider​

​Man - Fredag: 10:00 - 18: 00

Lør: 10:00 - 15:00  Søn: LUKKET

Find vej​

Taastrup Afdeling

​Parkvej 4, 2630 Taastrup.

Greve Afdeling.​

Greve Midtby Center 10F.

2670 Greve.