iPhone-reparation af nyere modeller

Hos ConnectingIT tilbyder vi professionel iPhone-reparation af alle nyere modeller til dig, der er bosat i Taastrup, Greve og Storkøbenhavn. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og ser dagligt ødelagte iPhones, der trænger til en kærlig hånd. Vi udfører reparationer i høj kvalitet, og vi står inde for det udførte arbejde.

Hvad koster det?

iPhone-reparation starter fra 399 kr., som er for iPhone 4, og det er helt klart iPhones, vi har størst speciale i. Men har du en anden smartphone, er du velkommen til at kontakte os for at høre, om det er noget, vi kan klare.

Hurtigt og effektiv iPhone-reparation

Har vi reservedelene på lager, tager en iPhone-reparation typisk en time. Vi tilbyder reparation af iPhone 4, reparation af iPhone 5 og reparation af iPhone 7.​ Erfarer du problemer med home-knappen, en ødelagt mikrofon eller et smadret skærm, kan vi hjælpe dig hurtigt og effektivt.

​Sætter du pris på et mobilværksted, der anvender originale dele og tager sig godt af din iPhone, er vi den til opgaven. Vi har fokus på kvaliteten i vores arbejde, da vi lever af glade og tilfredse kunder, som værdsætter en smartphone, der virker som ny, når den har været til reparation.

Få et tilbud på reparation af din iPhone

Har du en iPhone, der har set bedre dage, tager vi gerne et kig på den. Vi udfører alle former for iPhone-reparationer, hvorfor du altid er velkommen hos os. Vi har kort ventetid, så du kan få din telefon med dig igen næsten med det samme.

Kontakt os for priser og nærmere aftale for iPhone-reparation, så skal vi nok hjælpe dig. Ring til os på telefon 48 44 19 08 eller skriv til info@connecting.dk.​

Hvem er vi?​

ConnectingIT S.M.B.A blev stiftet i 2010, og siden er det gået stærkt hvor ConnectingIT er vokset. I dag har ConnectingIT 2 forretninger i Greve og Taastrup. 

Kontakt os​

TLF.: 48 44 19 08

CVR. Nr.: 34 60 18 87

Åbningstider​

​Man - Fredag: 10:00 - 18: 00

Lør: 10:00 - 15:00  Søn: LUKKET

Find vej​

Taastrup Afdeling

​Parkvej 4, 2630 Taastrup.

Greve Afdeling.​

Greve Midtby Center 10F.

2670 Greve.