iPad-reparation i høj kvalitet

Søger du et kompetent og erfarent firma, der tilbyder iPad-reparation i Taastrup, Greve og København? Hos ConnectingIT kan vi hjælpe med alle typer reparationer af iPads fra model 1 og op til den nyeste. Vi har solid erfaring med Apple produkter og ved derfor, hvordan vi skal gribe produktet an. Har du ødelagt skærm eller home-knap, klarer vi jobbet hurtigt.

Hvad koster det? Det koster fra 700,- af få en helt ny skærm på. Vi anvender originale Apple dele, således at vi kan stå inde for kvaliteten af det arbejde, vi udfører. Vi er nemlig yderst kvalitetsbevidste i alt, vi foretager os, så vi ikke nøjes med det næstbedste.

Kompetent og professionel iPad-reparation

Har du en ældre eller en ny iPad, der har en defekt? Så lad se den efter i sømmene og reparere den. En typisk reparation af iPad vil tage en time, hvis vi har alle de pågældende dele hjemme.​

Vi er kompetente helt ud til fingerspidserne og har rigtig god føling med Apple og deres systemer, hvorfor vi hurtigt kan determinere, hvad en eventuelt fejl er.

Vi kan klare alt fra udskiftning af glas til reparation af mikrofon og home-knap. Er der andre dele indvendigt, der har taget skade, kan vi også hjælpe. Mangler du en dygtig specialist her og nu til en iPad-reparation, tager vi os gerne af opgaven.

Konkurrencedygtige priser

Står du med en ødelagt iPad i hånden, får du iPad-reparation til en konkurrencedygtig pris, så du hurtigt kan få det fikset, og den er som så god som ny igen. Kom ind forbi butikken, så kigger vi på den.

Ring for priser og meget andet på telefon 48 44 19 08 eller skriv til info@connecting.dk.​

Hvem er vi?​

ConnectingIT S.M.B.A blev stiftet i 2010, og siden er det gået stærkt hvor ConnectingIT er vokset. I dag har ConnectingIT 2 forretninger i Greve og Taastrup. 

Kontakt os​

TLF.: 48 44 19 08

CVR. Nr.: 34 60 18 87

Åbningstider​

​Man - Fredag: 10:00 - 18: 00

Lør: 10:00 - 15:00  Søn: LUKKET

Find vej​

Taastrup Afdeling

​Parkvej 4, 2630 Taastrup.

Greve Afdeling.​

Greve Midtby Center 10F.

2670 Greve.